Door middel van deze privacyverklaring informeert Microtherm je over de wijze waarop wij persoonsgegevens verwerken van websitebezoekers. De verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van je persoonsgegevens is Microtherm. Wij zullen je persoonsgegevens altijd verwerken in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Telecommunicatiewet. We zullen je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden verwerken dan hieronder zal worden aangegeven. Daarnaast worden je persoonsgegevens niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor deze doeleinden, tenzij wij dit wettelijk verplicht zijn.

1. Gebruik van de website, (nieuws)berichten
Via onze website www.microtherm.nl zullen wij bepaalde persoonsgegevens van jou verzamelen en verwerken.

Nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws vanuit Microtherm, dan kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Als bestaande klant ontvang je onze nieuwsbrief automatisch. Door middel van deze mailings houden we je op de hoogte van de laatste productontwikkelingen, nieuwe producten en andere ontwikkeling binnen Microtherm. Om deze nieuwsbrief te kunnen versturen, hebben we je e-mailadres nodig. We vragen daarnaast naar je voor- en achternaam om je in de nieuwsbrief persoonlijk te kunnen aanspreken. Je ontvangt maximaal 12 keer per jaar een update van ons per e-mail. Onderaan iedere nieuwsbrief wordt de mogelijkheid geboden om je af te melden voor deze e-mails. Wij zullen je afmelding zo snel mogelijk verwerken.

Account
Zodra u een bestelling heeft geplaatst, kunt u via onze website kunt u uw e-mailadres (als gebruikersnaam) invullen om uw account te activeren. U krijgt vervolgens een e-mail toegezonden waarmee u een nieuw wachtwoord kunt opgeven. In dit account zijn uw klantgegevens en gegevens over uw eerdere bestellingen opgeslagen.

Livechat
Via onze Livechat kun je gemakkelijk en snel chatten met een van onze support agents. Onze Livechat verzamelt op automatische wijze jouw IP-adres om misbruik van en fraude via deze Livechat te voorkomen.

Contactformulier
Heb je een vraag, opmerking of feedback op onze collectie, dan kun je ons contactformulier invullen. Om je contactverzoek en/of vraag goed te kunnen behandelen, vragen we om je voor- en achternaam en je e-mailadres. Je kunt er ook voor kiezen om aan te geven namens welk bedrijf je dit formulier invult, bijvoorbeeld indien je van mening bent dat dit van belang is voor je contactverzoek en/of je vraag.

Cookies
Wij maken gebruik van cookies op onze website. Cookies zijn kleine bestanden die in uw browser worden opgeslagen. In deze bestanden wordt informatie opgeslagen, die vaak noodzakelijk is voor de werking van de website en die bij een bezoek aan de website weer kan worden herkend. Wij maken gebruik van functionele, analytische en trackingcookies.

Functionele cookies
De functionele cookies zijn strikt noodzakelijk om de website te kunnen gebruiken. Wij gebruiken dit soort cookies om te voorkomen dat u meerdere malen dezelfde melding te zien krijgt, ten behoeve van load balancing, en om onze livechat-functie te kunnen laten functioneren.

Analytische cookies
Deze cookies meten de effectiviteit en kwaliteit van onze website, en zullen geen of slechts een geringe impact hebben op je privacy. Wij maken hiervoor gebruik van cookies van de Google Analytics-dienst. Om ervoor te zorgen dat je persoonsgegevens enkel worden gebruikt voor analyse van onze website en zo min mogelijk impact op je privacy hebben, hebben wij een aantal maatregelen getroffen. We hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten, zullen het laatste gedeelte van je IP-adres maskeren, en zullen de gegevens uit deze cookies niet delen met Google voor andere doeleinden.

Trackingcookies
Deze cookies worden gebruikt om de websitebezoeker te volgen om surfgedrag in kaart te brengen en om relevante en gerichte advertenties te kunnen tonen. Enkel na jouw toestemming worden deze cookies geplaatst. Je kunt via je browser-instellingen aangeven dat u automatisch cookies wilt weigeren of wilt verwijderen. Het kan echter voorkomen dat onze website dan niet optimaal kan worden gebruikt.

2. Klanten
Indien je een bestelling wilt plaatsen voor een of meer van onze producten, hebben wij je naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres nodig om deze producten vervolgens aan je te kunnen leveren. Een bevestiging van je bestelling sturen we je per e-mail toe. We gebruiken je contactgegevens om je te informeren over je bestelling of eventuele vragen over of problemen met de levering hiervan. Voor meer informatie over het aanvragen van een offerte vind je onder het kopje ‘Offertes’. Indien je een eigen account hebt op onze website, verwerken we ook gegevens met betrekking tot je eerdere aankopen, zoals je aankoopgeschiedenis.

Sollicitanten
Op onze website staat een actueel overzicht van al onze openstaande vacatures. Heb je net naast het net gevist en is er op dit moment geen vacature vrij, maar ben je ervan overtuigd dat jij iets kan toevoegen aan Detamo? Pak je kans en doe een open sollicitatie. Solliciteren kan door je motivatiebrief en CV (eventueel inclusief naam, geslacht, geboortedatum, adresgegevens en telefoonnummer) per e-mail te versturen. Aan de hand van deze gegevens zullen wij beoordelen of je geschikt bent voor de betreffende functie. Voor ons is ook noodzakelijk om te weten welke opleidingen, cursussen en stages je hebt gevolgd, en wat de aard en inhoud van jouw vorige (of huidige) baan is.

De door jou verstrekte gegevens zullen we tijdens ons selectieproces niet met andere partijen delen. Als het selectieproces is afgerond, zullen we je persoonsgegevens uiterlijk vier weken na het einde van de sollicitatieprocedure verwijderen. Het kan ook voorkomen dat we jouw cv graag in ons systeem houden om je op de hoogte te kunnen houden van eventuele relevante vacatures voor jou. Hiervoor zullen we altijd jouw toestemming vragen. In dat geval bewaren we jouw persoonsgegevens maximaal 1 jaar.

Jouw rechten
Om controle te houden over jouw persoonsgegevens heb je het recht om ons te verzoeken om inzage van en correctie of verwijdering van jouw persoonsgegevens. Je hebt daarnaast het recht om onze verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken of hiertegen bezwaar te maken. Je kunt ons ook verzoeken om jouw persoonsgegevens aan je over te dragen. Als een verwerking is gebaseerd op jouw toestemming, heb je altijd het recht om deze toestemming in te trekken. We zullen dan de verwerking die enkel is gebaseerd op jouw toestemming vanaf dat moment stopzetten.

Je hebt dus het recht om:
Uitsluitsel te verkrijgen over het al dan niet verwerken van jouw persoonsgegevens en, wanneer dat het geval is, om inzage te verkrijgen in deze persoonsgegevens en andere informatie hierover; correctie van onjuiste persoonsgegevens of aanvulling van onvolledige persoonsgegevens te verkrijgen; je persoonsgegevens te laten verwijderen, indien de gegevens niet langer noodzakelijk zijn, je jouw toestemming intrekt en er geen andere rechtsgrond bestaat voor de verwerking, je – terecht – bezwaar hebt gemaakt tegen de verwerking, en/of indien je persoonsgegevens onrechtmatig zijn verwerkt; de verwerking te beperken, indien niet zeker is of je persoonsgegevens juist zijn, je persoonsgegevens onrechtmatig zijn verwerkt, je persoonsgegevens niet meer noodzakelijk zijn voor ons maar je deze nodig hebt voor een rechtsvordering, en/of indien je bezwaar hebt gemaakt tegen de verwerking en dit bezwaar wordt nog beoordeeld; jouw persoonsgegevens in een gestructureerde en elektronische vorm te verkrijgen en om deze – eventueel rechtstreeks – aan een andere partij over te (laten) dragen. Binnen één maand na ontvangst van je verzoek zal je een reactie op dit verzoek ontvangen. Deze termijn kan worden verlengd met twee maanden, afhankelijk van het aantal verzoeken en de complexiteit hiervan. Ook over deze verlenging zal je binnen één maand geïnformeerd worden. Mocht je het niet eens zijn met de inhoud van deze reactie of de afwijzing van je verzoek, dan heb je altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens en beroep in te stellen bij de rechter.

Derde partijen
In bepaalde gevallen zullen wij jouw persoonsgegevens moeten verstrekken aan andere partijen, bijvoorbeeld als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst, wij dit wettelijk verplicht zijn, wij jouw toestemming hiertoe hebben of indien wij hiertoe een gerechtvaardigd belang hebben. Zo delen wij bepaalde gegevens aan onze reclamebureaus en online marketingbureaus om de effectiviteit en kwaliteit van onze website en dienstverlening te verbeteren en om de communicatie met onze klanten te optimaliseren. Daarnaast kunnen wij je gegevens delen met onze dealers om uitvoering te kunnen geven aan je bestelling. Het kan ook voorkomen dat wij in het kader van een (win)actie zullen samenwerken met andere partijen en hiervoor gegevens moeten verstrekken, waar u via een aparte privacyverklaring over geïnformeerd zult worden.

Sommige derde partijen fungeren als verwerker van Microtherm, omdat zij enkel op basis van onze instructies jouw gegevens verwerken. Met dergelijke partijen hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten, waardoor ook de beveiliging van jouw gegevens wordt gewaarborgd.

Het kan voorkomen dat de bedrijven met wie wij persoonsgegevens delen buiten de Europese Unie zijn gevestigd. In dat geval zorgen wij ervoor dat er voor dit derde land een adequaatheidsbesluit van de Europese Commissie geldt of, indien dat niet het geval is, dat wij zelf passende waarborgen treffen ter bescherming van jouw persoonsgegevens door contractuele afspraken over gegevensbescherming te maken.

Voor het versturen van nieuwsbrieven maakt Microtherm gebruik van MailChimp. Daarnaast wordt op onze website een chatfunctionaliteit van LiveChat Inc. geboden. MailChimp en Livechat zijn gevestigd in de Verenigde Staten van Amerika, welk territorium een passend beschermingsniveau waarborgt ten aanzien van jouw persoonsgegevens volgens een adequaatheidsbesluit van de Europese Commissie. Beide ondernemingen. namelijk aangesloten bij en gecertificeerd namens de EU-US Privacy Shield-overeenkomst. De privacyverklaring van MailChimp vindt je hier, de verklaring van LiveChat tref je op deze pagina aan.

Wijzigingen
Wij kunnen deze privacyverklaring altijd wijzigen. We raden je dan ook aan om regelmatig deze pagina te bezoeken. We verwerken jouw persoonsgegevens enkel in overeenstemming met de geldende privacyverklaring ten tijde van het verzamelen van deze gegevens.

Mocht je naar aanleiding van deze privacyverklaring of over de verwerking van jouw persoonsgegevens nog vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen via:

Hoofdkantoor
Kantbeugel 6
1724 BH Oudkarspel
info@microterm.nl
0226 34 06 19

Bijgewerkt op 22-8-18

Contact

Voor uitgebreide informatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen. U kunt uw vraag, eventueel met tekeningen ook via e-mail aan ons stellen. In dat geval nemen wij contact met u op.

Hoofdkantoor
Kantbeugel 6
1724 BH Oudkarspel

Tweede vestiging
Oudevaart 57
1749 CH Warmenhuizen

mail@microtherm.nl
0226 34 06 19

Vraag direct
uw offerte aan

  • Binnen twee werkdagen
  • Advies op maat voor uw situatie
  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding
Offerte aanvragen
Contactformulier
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Selecteer een bestand (pdf, zip, doc, ppt, pptx, DXF en STEP ondersteund)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  Contactaanvraag verstuurd! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Terug naar formulier
Kantbeugel 6, Oudkarspel, Nederland
Een kunststof onderdeel op maat gemaakt door Microtherm

Vraag uw offerte aan

  • Binnen twee werkdagen
  • Advies op maat voor uw situatie
  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding
Een kunststof onderdeel op maat gemaakt door Microtherm - dop

Waarom Microtherm?

Stof tot nadenken

Met onze hoog opgeleide, gecertificeerde en ervaren vakmensen kunnen elke soort kunststof product voor u draaien, kotteren of frezen. Naast het op maat maken van kunststof onderdelen voor uw product of machine kunt u bij ons terecht voor een gedegen advies. Met onze meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van kunststof onderdelen verspanen zijn wij met recht probleem-oplossers in kunststof.

Wie zijn wij?

Microtherm is een CNC Machine fabriek gelegen in Oudkarspel. Wij zijn al meer dan 40 jaar specialist in het bewerken en verspanen van kunststof. 

Met ons gemotiveerde team en uitgebreide machinepark waar 28 CNC-verspaan banken staan, hebben wij een enorme capaciteit met betrekking tot draai en freeswerk.

Waar het allemaal begon
Microtherm in 1980
Microtherm in 1983
Microtherm in 1988
Microtherm in 2019

Maak kennis met ons machinepark

Lid Koninklijke Metaalunie

Momenteel zijn wij in het bezit van 11 CNC draaibanken en 17 CNC freesbanken. Bijna al onze draaibanken hebben aangedreven gereedschappen en we zijn in het bezit van meerdere draaibanken met subspindel. Voor onze freesbanken hebben we een 3, 4 en 5 assige optie. Bij elkaar zijn wij instaat om niet alleen grote series maar ook hele complexe producten te produceren. 

Alle producten die wij leveren zijn op wens van de klant. Hierdoor hebben wij geen eindeloos magazijn met producten. Met ons technisch geschoolde personeel in de werkplaats en onze diverse machines zijn allerlei producten mogelijk om te vervaardigen. Wij leveren niet alleen kunststof onderdelen, ook denken wij mee met onze klant en staan wij garant voor de beste service. 

Hoe gaat Microtherm te werk?

Bij Microtherm staan alle neuzen dezelfde kant op gericht. Samen zorgen wij voor een perfect verspaan-proces: 

  • Wij voorzien u van een stabiele stroom producten voor een goede prijs
  • Wij geven advies over materiaalkeuzes en wij vertalen uw idee naar de praktijk
  • Wij kunnen uw laatste stap zijn voordat u de markt optreed met uw nieuw ontwikkelde product. 
  • Wij kunnen uw huidige product verder helpen produceren 

Of u nou in de omgeving of op de internationale markt levert, wij zijn uw oplossing op het gebied van kunststof!

Uniek binnen ons soort

De verspanende industrie is enorm. Maar een groot deel hiervan focussen zich voornamelijk op metaal verspanen. Hier en daar wordt wel eens kunststof opgepakt, maar er zijn maar weinig bedrijven die zich volledig gespecialiseerd heeft op het verspanen van kunststof. Door gedurende 40 jaar ons bedrijf uit te breiden hebben wij ondertussen ervaring met een uitzonderlijk diverse soort kunststoffen, de functies van de kunststoffen en, het belangrijkste, hoe elk soort bewerkt moet worden.

Een kunststof onderdeel op maat gemaakt door Microtherm

Vraag uw offerte aan

  • Binnen twee werkdagen
  • Advies op maat voor uw situatie
  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding
Een kunststof onderdeel op maat gemaakt door Microtherm - dop

Offerte aanvragen

Vraag hier uw offerte aan voor een bewerking van kunststof onderdelen. Microtherm heeft vele mogelijkheden en helpt u graag verder met uw aanvragen!

  • Binnen twee werkdagen
  • Advies op maat voor uw situatie
  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding
  • Wat is het type bewerking dat u zoekt?
  • Gegevens en aanvullende informatie
  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.
    Selecteer een bestand (pdf, zip, doc, ppt, pptx, DXF en STEP ondersteund)
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het ontvangen van een offerte kan vanwege de mogelijke complexiteit tot 2 werkdagen duren. Spoedaanvraag? Neem dan contact met ons op

 

Bedankt voor uw offerteaanvraag!

Terug naar formulier

Wat is kunststof frezen?

Kunststof frezen is een manier van kunststof bewerken waarbij er met een frees materiaal wordt verwijderd. Microtherm beschikt over meerdere computergestuurde CNC freesmachines waarmee wij aan al uw productwensen kunnen voldoen.

Het proces van kunststof frezen

Voordat gestart kan worden met het kunststof frezen van uw product zullen wij in onze CAM systeem de opspanning, gereedschap wissels en manier van verspanen simuleren. Nadat de CNC code gereed is voor productie zullen wij starten met het produceren van uw opdracht. Het ruwe kunststof materiaal wordt voorbereid. Stuk voor stuk wordt het ruwe kunststof opgespannen. Dit kan ook door middel van een vacuüm opspanning. Daarna wordt het kunststof frezen gestart. Nadat het product gereed is wordt dit na gemeten om zo de kwaliteit te waarborgen. Dit proces herhaalt zich totdat het orderaantal geproduceerd is. Microtherm is met recht een specialist op het gebied van kunststof frezen.

Meten is weten

Wanneer niet alle maten duidelijk op de werktekening staan hebben we ook een stepfile nodig. Een andere keuze die gemaakt moet worden is de keuze met welk materiaal u wilt werken. Op het moment dat dit nog niet bekend is staat ons team met specialisten klaar met advies. Als u weet waarvoor het product gebruikt wordt, weten wij welke soort kunststof er het meest geschikt voor is. Daarna is er alleen nog een aantal nodig. 

Met al deze informatie maken wij een prijsopgave en offerte. Hierin zetten wij de materiaalkosten, produceer kosten en de gevraagde staffels. Bij een akkoord regelen wij de rest zodat u op de door ons gegeven leverdatum, alles in huis heeft! 

3 t/m 5-assig frezen

Wij als Microtherm kunnen niet alleen 3 of 4-assig frezen, sinds kort kunnen wij ook 5-assige klussen aan. Door het introduceren van een 5-assige freesbank bewerken wij het product aan 5 kanten in één opspanning. Hierdoor wordt het product sneller en nauwkeuriger geproduceerd.

  • 3-assig: XYZ
  • 4-assig: XYZB
  • 5-assig: XYZBA
Een kunststof onderdeel op maat gemaakt door Microtherm

Vraag uw offerte aan

  • Binnen twee werkdagen
  • Advies op maat voor uw situatie
  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding
Een kunststof onderdeel op maat gemaakt door Microtherm - dop

Passie voor kunststof!

Wij zijn in staat nagenoeg in elke kunststof soort producten voor u verspanen. Onderstaand treft u de meest voorkomende materiaalsoorten die wij verspanen.

  • POM / Polyoxymethyleen / polyacetaal
  • PE / polymethyleen / polyetheen
  • PA / Nylon
  • PA6 / Polyamide 6
  • Nylatron
  • PETP / Polyethyleentereftalaat / Arnite
  • PVC / Polyvinylchloride
  • PTFE / Polytetrafluorethyleen
  • PCTFE / Polychloortrifluorethyleen
  • PEEK / Polyetheretherketon
  • Hard weefsel
  • Werkstof S / UHMPE (Ultra Hoogmoleculair Polyethyleen)

Heeft u vragen over soorten kunststof of wilt u advies? Neem contact met ons op en een van onze specialisten helpt u met al uw vragen!